Prosjektrom

Atelier Nord disponerer dessverre ikke lenger et eget prosjektrom, men kunstnere som er interesserte i samarbeid med Atelier Nord kan ta kontakt med ivar@ateliernord.no. Nettsidene til prosjektarkivet er arkivert her som dokumentasjon.

Prosjektrommet brukes til produksjon, seminarer og workshops og lånes ut til kunstnere for utprøving av ideer til installasjoner og utstillinger samt video- og lydproduksjon. Rommet har nøytral farge med naturlig dagslys, men kan også mørklegges ved hjelp av fastmonterte rullegardiner. Rommet er 56 kvadratmeter (7m × 8m) med 3.5 meters takhøyde.

Rommet er utstyrt med takmontert HD-videoprojektor, stort projeksjonslerret (5m x 3,50m) og mulighet for videoredigering med 5-1 surround lyd. En liste over standard utstyr i prosjektrommet finner du her. En fullstendig liste over andre tilgjengelig utstyr finner du her. Vennligst spesifiser på søknadsskjemaet dersom du trenger annet utstyr enn standardutstyret.

Atelier Nord yter ikke teknisk assistanse under oppholdet, men vi introduserer deg til utstyret og hjelper deg med oppsett og spørsmål den første dagen. Dersom du har behov for hjelp under oppholdet finner du en oversikt over tilgjengelige personer som yter forskjellige tjenester i vårt konsulent register. Avtale med konsulent foregår direkte mellom bruker og konsulent.

Prosjektrommet står til disposisjon for brukerne i hele perioden fra mandag kl.13 til neste mandag kl. 09. Det er et depositum på kr. 500,- på nøkkelen til prosjektrommet.

Det er en forutsetning at brukere nevner at de har mottatt produksjonsstøtte fra Atelier Nord i presentasjon av prosjektet.

For nedlasting av vår logo klikk her

Les også om vår virksomhet for å se hva som passer for ditt prosjekt.

Teknisk utrustning av Atelier Nords prosjektrom er delfinansiert gjennom tilskudd fra Norsk kulturråds ”Utstyrstøtte for fellesverksteder”.