Get
News

Index:

Oslo Open på Atelier Nord

Sted: Atelier Nord, Olaf Ryes plass 2 (inngang. Sofienberggata).
Åpningstider: lørdag 22.04.23 og søndag 23.04.23 kl. 12-17.

Velkommen til utstillingsåpning fredag 21.04.23 fra kl. 19.

Med Yngvild Færøy, Sindre Goksøyr, Aleksander Johan Andreassen, Julia Vance, Janne Talstad, Sayed Sattar Hasan, Marit Roland, Simen Engen Larsen, Martinka Bobrikova & Oscar de Carmen, Narve Hovdenakk, Elina Waage Mikalsen, Mor Efrony og Aurora Sandlilje.

Tradisjonen tro viser Atelier Nord en utstilling med kunstnerne som deler atelierfellesskapet Olaf Ryes plass 2 under Oslo Open. I tillegg til utstillingen i galleriet i første etasje, som driftes av Atelier Nord, vil det også være åpne atelierer i de øvrige etasjene i bygningen på lørdag.

Mor Efronys performative lydverk «Beats and Bells» fremføres kl. 19.30 på åpningskvelden.

På lørdag kommer Oslo Open til å ha et mini-kontor i utstillingen. Her vil det være mulig å få tips om studioer man kan besøke og slappe av med en kopp kaffe. 

Oslo Open er en kunstnerstyrt organisasjon etablert i år 2000 av kunstnere og en rekke nasjonale og lokale kunstinstitusjoner. Hovedaktiviteten til Oslo Open er å arrangere åpne atelier i april hvert år hvor profesjonelle billedkunstnere og kunsthåndverkere med atelier i Oslo kommune åpner sine dører for publikum.