AVLYST: Oslo Open på Atelier Nord

2024


Dette arrangementet er dessverre avlyst av bygningstekniske årsaker. Merk at det fortsatt vil være mulig å besøke atelierene i bygningen som del av Oslo Open på lørdagen.

Sted: Atelier Nord, Olaf Ryes plass 2 (inngang. Sofienberggata).
Åpningstider: lørdag 27.04.24 og søndag 28.04.24 kl. 12-17.

Velkommen til utstillingsåpning fredag 26.04.24 fra kl. 19.

Med Aleksander Johan Andreassen, Aurora Sandlilje, Helene Sommer, Iselin Kleiva, Janne Talstad, Julia Vance, Marit Roland, Marthe Andersen, Martinka Bobrikova, Mor Efrony, Narve Hovdenakk, Ole Petter Ribe, Oscar de Carmen, Sayed Sattar Hasan, Simen Engen Larsen og Yngvild Færøy.

Under Oslo Open viser Atelier Nord en utstilling med kunstnerne som deler atelierfellesskapet Olaf Ryes plass 2. I tillegg til utstillingen i galleriet i første etasje, som driftes av Atelier Nord, vil det også være åpne atelierer i de øvrige etasjene i bygningen.

Oslo Open er en kunstnerstyrt organisasjon etablert i år 2000 av kunstnere og en rekke nasjonale og lokale kunstinstitusjoner. Hovedaktiviteten til Oslo Open er å arrangere åpne atelier i april hvert år hvor profesjonelle billedkunstnere og kunsthåndverkere med atelier i Oslo kommune åpner sine dører for publikum.