Get
News

Soft Technology i Bergen

Utstillingen Soft Technology i Bergen

Galleri 3,14
Vågsallmenningen 12, 5014 Bergen

Utstillingsperiode 20. august til 25. september 2011

Etter en vellykket utstilling på SOFT galleri i Oslo er vi nå glade for å presentere utstillingen Soft Technology på Galleri 3,14 i Bergen.

Utstillingen er utvidet og viser arbeider av ni kunstnere/kunstnergrupper og en samling prototyper og prøver fra deltagere i Soft Technology forskningsprosjekt. Lydgalleriet benytter også anledningen til å kuratere inn et lydverk til Parabol-serien i passagen i galleriet.

Konserter fremført på verket ”Mønsterundersøkelser av lyd nr 1” vil bli spilt i helgene i løpet av utstillingsperioden, og onsdag 31. august kl 17.00 holdes boklansering av “Den Temporære Ambassaden” av Anders Rubing.

Kunstnerne som deltar i utstillingen har brukt smarte materialer, e-tekstil og tradisjonell elektronikk som utgangspunkt i verksutviklingen. Arbeidene har ulik innfallsvinkel til materialitet, teknikk og kontekst og forteller ulike historier. Likevel knyttes de sammen av en søken etter å gi det ustabile, ukjente og uforutsigbare en form og visualitet, både i innhold og i materialitet.

Soft Technology er produsert av Atelier Nord i samarbeid med Kunsthøgskolen i Bergen og Galleri 3,14. Kurator er Hillevi Munthe.

Utstillingen er støttet av Norsk kulturråd, Kulturkontakt Nord, Bergen kommune, Norske Kunsthåndverkere, Den Østerrikske Ambassade, Hordaland fylkeskommune, Governo do Estado Sao Paulo og Museu da Imagem e do Som – Sao Paulo.

For mer informasjon kunstnerne og verkene | http://www.ateliernord.no/prosjektarkiv/soft-technology/soft-technology-pa-galleri-314/
For mer informasjon om prosjektet | http://www.ateliernord.no/prosjektarkiv/soft-technology/

bildet | Astrid Krogh IKAT II, light tapestry