Signalfeil på Olaf Ryes plass

event-program

Som del av utstillingen Signalfeil på Olaf Ryes plass arrangerer Atelier Nord ulike eventer hver andre mandag i utstillingsperioden.

Tanken bak Signalfeil på Olaf Ryes plass er å aktivere bygget Atelier Nord befinner seg i, parken og de tilstøtende områdene i de mørkeste månedene av året. Slik håper vi at Signalfeil på Olaf Ryes plass åpner for nye lesninger og tolkninger av nærområdet.

Program for Signalfeil på Olaf Ryes plass

16. januar 19:00
Utstillingsåpning. Akk, Sukk, Takk, Tikk. Performance av Hanne Lippard.

20. januar 17:00
En by å dø i. Performativt foredrag med Hans Petter Blad. 

03. februar 17:00
Panelsamtale om byutvikling og bevaring.

Panelsamtalen modereres av Even Smith Wergeland, Professor på Arkitekthøyskolen. Deltagere: Maria Sundby, kunstner. Wenche Andreassen, assosiert partner, Rebuilding arkitekter. Janne Wilberg, byantikvar. Bjørnar Johnsen, utviklingsdirektør, Oslo House eiendomsutvikling.

I forkant av samtalen vises dokumentarfilmen Siste Mote av Maria Sundby og Tone Leksbø Walgermo. Filmen handler om Hallén-gården, som ligger på hjørnet mellom Olaf Ryes plass og Thorvald Meyers gate.

17. februar 17:00
Måkane. Foredrag med Randi Nygård og Morten Helberg.

AVLYST: 02. mars 17:00
De ulykkeligste. Performance med Marthe Ramm Fortun.

AVLYST: 16. mars 17:00
Konsert. Jana Winderen live. 

Signalfeil på Olaf Ryes plass er del av SAMMENomGATA (2019-2021), et kunstprogram med fokus på temporær visuell kunst, som vises i og omkring Thorvald Meyers gate i forbindelse med oppgraderingen av gata. SAMMENomGATA er kuratert av Linn Cecilie Ulvin. Prosjektet er i regi av Kulturetaten, Oslo kommune.