BEND IT

Joe Winter og Legs 11 på Café Mir

Tid: Torsdag 09.06.22 kl. 20
Sted: Café Mir, Toftes Gate 69
CC: NOK 150;-

Som del av programmet til utstillingen BEND IT arrangerer Café Mir og Atelier Nord en konsert med Joe Winter og Legs 11 med venner. Konserten er lagt til samme kveld som utstillingsåpningen, slik at det vil være mulig å kombinere de to arrangementene.

BEND IT er en feiring av skeiv kunst i form av en utstilling og konserter som rommer billedkunst, performance og musikk. Med skeiv kunst mener vi kunst som bryter med normer for kjønn, seksualitet og identitet.

Den London-baserte sangeren og produsenten Joe Winter lager musikk som leker med sjangerkonvensjoner. Deres kreative prosess omfatter òg filmatiske utrykk, hvor de selv regisserer og klipper for å utvide og presisere musikkens betydning.

Legs 11 har vært en del av Oslos musikalske undergrunn i over 15 år, og spiller en fengende blanding av synthpop og house. De har gitt ut en drøss med EPer, to LPer, en samleplate og snart er de ferdige med et nytt album som kommer ut en vakker høstdag.

Florence of Alabia er en purung elektropopduo som debuterte i mars. Med seg har de et knippe låter fra skrivestua i Ytre Enebakk. Som alle ungdommer utforsker de sin identitet, men musikken kan beskrives som en dash 2000-talls disco, en dash undergrunnsdiva, en dash episk, med melankolsk high school dance fra 80-tallet, litt postpønk på innpust, og et snev av kompromissløse nattklubbgrooves.

Sommerfeldt & Sigmund Floyd er kjent for sine nu-disco eskapader som en del av «Sommerstad» og «De Fantastiske To». Dette er smektende melodisk house music med svevende vokal der det ikke spares på effekter fra Sigmund Floyd, kjent fra det legendariske dub-disco orkesteret «Palace of Pleasure» og Legs 11. Prepare to feel loved!

Marius Sommerfeldt er DJ etter konsertene.