VISITATION

Finissage for Behold, Silvery Cosmic Spheres of Light

Dato og tidspunkt: 11.11.18, kl. 14.
Sted: Atelier Nord ANX, Olaf Ryes plass 2 (inngang Sofienberggata).

Finissage med opplesning og konsert for Jason Havneraas & Kjetil Berges utstilling Behold Silvery Cosmic Spheres of Light.

Oppleser   Kari Veiteberg
Oppleser   Jason Havneraas
Sanger      Joe Winter

Finissagen bygger videre på Jason Havneraas & Kjetil Berges interesse for trossystemer som grunnleggende for måten vi organiserer sameksistens. Vår hensikt er å bringe store fortellinger om universet og strålende åndelige sannheter tilbake til jorden og finne åpenbaringer i hverdagens virkelighet og menneskelig adferd og innfall. 

Kari Veiteberg er teolog, prest og biskop i Oslo bispedømme. Hun har utgitt flere bøker om teologiske spørsmål og er en kjent samfunnsdebattant.

Joe Winter er en britisk musiker og sanger med en elektronisk tilnærming til musikk. Han fremmaner stemninger i hjembyen London, mens stemmene hans fremmaner steder ingen har vært. https://www.joewintermusic.com/

Jason Havneraas er en billedkunstner bosatt i Oslo. Arbeidene hans omhandler ofte de åndelige og ideologiske overbevisninger som gir opphav til trossystemer og effektene disse systemene har på individer og grupper.

Vafler og kaffe blir servert.